Trap Renoveren met Benelux Wood Products

Een trap is een belangrijk onderdeel van elke woning. Na verloop van tijd kan de trap echter verslijten en er kan schade ontstaan. Als u zich in deze situatie bevindt, is het tijd om de trap te renoveren. Bij Benelux Wood Products hebben wij de producten om uw trap mee op te knappen en er als nieuw uit te laten zien.

Wij begrijpen dat een trap renoveren een grote investering kan zijn, maar het kan ook een aanzienlijke meerwaarde toevoegen aan uw woning. Door te kiezen voor massief houten overzettreden, houten traptreden, leuningen en leuninghouders van Benelux Wood Products, investeert u in duurzame en kwalitatieve producten die meegaan en uw trap een geheel nieuwe uitstraling geven. We vertellen u graag hoe u met behulp van deze producten uw trap renoveren kunt.

Massief Houten Overzettreden

Een van de meest populaire manieren om een ​​trap te renoveren is door het gebruik van massief houten overzettreden. Overzettreden zijn in feite planken van massief hout die over de bestaande traptreden worden geplaatst. Dit is een uitgebreide manier om de uitstraling van uw trap te vernieuwen zonder dat u de hele trap hoeft te vervangen.

Onze massief houten overzettreden zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, zoals eikenhout, beukenhout en essenhout. Elk van deze houtsoorten heeft zijn eigen unieke uitstraling en eigenschappen. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen, zoals gladde, geborstelde of gerookte afwerkingen.

Naast de verschillende houtsoorten zijn er ook verschillende afwerkingen mogelijk. Zo kunnen de overzettreden gelakt worden, waardoor ze beschermd zijn tegen krassen en slijtage. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een behandeling met olie, waardoor de natuurlijke uitstraling van het hout behouden blijft.

Trap renoveren

Houten traptreden

Als u op zoek bent naar een meer traditionele oplossing voor uw traprenovatie, dan kunt u kiezen voor houten traptreden. Houten traptreden zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en afwerkingen en kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften.

Onze houten traptreden zijn gemaakt van sterke houtsoorten die duurzaamheid en kwaliteit garanderen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en afmetingen en indien gewenst worden ze op maat gemaakt.

Leuningen en Leuninghouders

Naast de traptreden is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan de houten trapleuningen en leuninghouders wanneer u uw trap renoveren gaat. Leuningen en leuninghouders spelen een rol bij het veilig en comfortabel gebruik van de trap.

Onze leuningen en leuninghouders zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen. U kunt kiezen uit diverse houtsoorten en afwerkingen, van modern en strak tot klassiek en traditioneel.

Het plaatsen van een nieuwe trapleuning kan ook bijdragen aan de veiligheid van de trap. Bij Benelux Woodproducts hebben wij namelijk ook leuningen die voorzien zijn van antislipstrips, waardoor de grip op de leuning wordt verbeterd en uitglijden wordt voorkomen.

Uw trap renoveren met kwalitatieve producten

Als u op zoek bent naar een manier om uw trap te renoveren, dan zijn massieve houten overzettreden, houten traptreden, leuningen en leuninghouders de perfecte oplossing. Bij Benelux Wood Products bieden wij uitstekende producten en uitstekende service om ervoor te zorgen dat uw traprenovatie aan al uw wensen voldoet.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een ​​afspraak te maken. Onze experts helpen u graag verder om uw traprenovatie tot een succes te maken.

Het plaatsen van een nieuwe trapleuning kan ook bijdragen aan de veiligheid van de trap. Bij Benelux Woodproducts hebben wij namelijk ook leuningen die voorzien zijn van antislipstrips, waardoor de grip op de leuning wordt verbeterd en uitglijden wordt voorkomen.